Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της κακοποίησης της 8χρονης στη Ρόδο, καθώς όπως όλα δείχνουν η 50χρονη θεία είχε συνεργό.
Το προανακριτικό υλικό εκκρεμεί προς αξιολόγηση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού από την ίδια του την θεία.
Η δικογραφία, περιλαμβάνει πέραν της ανωμοτί καταθέσεως της θείας και ανωμοτί κατάθεση του παππού, 9 μαρτυρικές καταθέσεις μελών της οικογενείας και τρίτων.
Επίσης έχει και εργαστηριακά ευρήματα καθώς και γνωμοδοτήσεις και εκθέσεις ιατροδικαστή, γυναικολόγου και μικροβιολόγου.
Η μητέρα στην συμπληρωματική της κατάθεση έκανε λόγο για ακόμη μια γυναίκα, που η 50χρονη θεία χρησιμοποίησε για να πείσει την μητέρα ότι έχει απευθυνθεί σε κοινωνική λειτουργό για να της πάρει τα παιδιά.
Επίσης της ζήτησε 200 ευρώ προκειμένου αυτή που παρίστανε για χάρη της 50χρονης την κοινωνική λειτουργό να μην έρθει να της πάρει τα παιδιά.
Δείτε επίσης: Καταδίωξη στο Πέραμα: Κρατούνται στην ΓΑΔΑ οι εφτά αστυνομικοί – Απολογούνται την Τετάρτη
- Αναμμένο τσιγάρο από αυτοκίνητο: Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε υπήκοο Τουρκίας στη Χίο
- ΔΕΘ: Μητσοτάκης για το πλαίσιο στήριξης και την αυτοδυναμία
- Σφοδρή επίθεση Τσουκαλά κατά Μητσοτάκη για το πακέτο της ΔΕΘ και την ακρίβεια
- Ομπαμεγιάνγκ σε τροχιά αποθέωσης: «Ήρθε για να γράψει ιστορία» στη Ντεπορτίβο
- Θεσσαλονίκη: 15χρονη φέρεται να έβαλε φίλους της να χτυπήσουν 14χρονο για ερωτική αντιζηλία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
