Η Αστυνομία έχει απορρίψει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Καλαμάτας λόγω θανάτου του πνευμονολόγου και διευθυντή της κλινικής Covid Νίκου Γραμματικόπουλου.
Όπως αναφέρει το tharrosnews, ο 54χρονος είχε φύγει από το σπίτι του χθες το απόγευμα έτσι ώστε να πάει για κυνήγι στην Καζάρμα. Οι ώρες όμως περνούσαν και ο άτυχος άνδρας δε γυρνούσε στο σπίτι του. Αυτό προκάλεσε ανησυχία στο οικογενειακό του περιβάλλον, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.
Οι έρευνες άρχισαν άμεσα και μετά από λίγο εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του και ο ίδιος. Από τις έρευνες, προκύπτει ότι δεν μιλάμε για εγκληματική ενέργεια, ενώ η νεκροψία θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του.
Δείτε επίσης: Έφυγε από την ζωή η δημοσιογράφος Ζέτα Καραγιάννη
- Σοκ για τον Αϊμέν Χουσεΐν: Πολύωρη ανάκριση στις ΗΠΑ πριν το Μουντιάλ 2026
- Σύλληψη γυναίκας με κινητά τηλέφωνα κρυμμένα στα παπούτσια της στις φυλακές Δομοκού
- Αλλαγές και προκλήσεις για την Εθνική Ελλάδας ενόψει Ιταλίας
- NBA Europe: Ίσα δικαιώματα για όλες τις ομάδες, δηλώνει ο Ζαγκλής
- Σοκ στη Γάζα: Επτά θάνατοι από ισραηλινές επιθέσεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

