Το Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφθηκαν μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας χαρίζοντας χαρά και αισιοδοξία σε όσους νοσηλεύονται
Με επικεφαλή τον μαέστρο Δημήτρη Μάντα η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας έπαιξε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους ασθενείς που βρίσκονται σε ειδικές μονάδες Covid-19.
Στο νοσοκομείο παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος εχύθηκε περαστικά σε όσους νοσηλεύονται, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους νοσηλευτές για το σημαντικότατο έργο τους. Ζήτησε ακόμη από όλους τους συμπολίτες του να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα για την πανδημία.
Ο Διοιηκητής του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς με τη σειρά του ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη συνεχή στήριξη του Δήμου προς το νοσοκομείο της πόλης.
Δείτε επίσης: Καλός ο καιρός των Χριστουγέννων και της Κυριακής στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ν. Δένδια με τον ανώτατο διοικητή συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη
- Σοκ για τον Ρονάλντο: ποινή 30 ημερών και πρόστιμο 255 ευρώ από την πορτογαλική ομοσπονδία
- Συντριπτική νίκη του Νετανιάχου προβλέπει ο Τραμπ πριν τις εκλογές
- Βουλή: Ο Αλέξανδρος Καζαμίας μιλά για συνέχεια στην περιοριστική δημοσιονομική πολιτική λιτότητας στον προϋπολογισμό του 2027
- Κανόνες δαπανών στη Βουλή: ο Θάνος Πετραλιάς για τη στήριξη των πολιτών και τα δημοσιονομικά όρια
![]()

