Το Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφθηκαν μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας χαρίζοντας χαρά και αισιοδοξία σε όσους νοσηλεύονται
Με επικεφαλή τον μαέστρο Δημήτρη Μάντα η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας έπαιξε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους ασθενείς που βρίσκονται σε ειδικές μονάδες Covid-19.
Στο νοσοκομείο παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος εχύθηκε περαστικά σε όσους νοσηλεύονται, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους νοσηλευτές για το σημαντικότατο έργο τους. Ζήτησε ακόμη από όλους τους συμπολίτες του να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα για την πανδημία.
Ο Διοιηκητής του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς με τη σειρά του ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη συνεχή στήριξη του Δήμου προς το νοσοκομείο της πόλης.
Δείτε επίσης: Καλός ο καιρός των Χριστουγέννων και της Κυριακής στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
- Μετς: Ο άνδρας που κάηκε ζωντανός δεν είχε τραύματα – Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση
- Ινδία-Πακιστάν: Συναγερμός με εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Τζάμου
- Ο Ένιο Μορικόνε μέσα από την οπτική του γιου του Μάρκο
- Νέος πάπας εκλέγεται με λευκό καπνό από την Καπέλα Σιξτίνα
- Θ. Δαβάκης: Σημαντική παρουσία στη διεθνή έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA 2025