Η καταγγέλλουσα φοιτήτρια προσήλθε στο ΑΤ Καλύμνου στις 14 Απριλίου για να υποβάλει μήνυση εις βάρος συνομήλικου συμφοιτητή της, ο οποίος φέρεται να τη βίασε και οι αστυνομικοί «την απέτρεψαν να προχωρήσει στην κατάθεση της μήνυσης» σύμφωνα με δήλωση της συνηγόρου της.
Η κοπέλα αμέσως μετά το περιστατικό αναγκάστηκε να φύγει από το νησί για να καταθέσει μήνυση σε τμήμα της Αττικής. Ωστόσο, δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από την αδερφή του κατηγορούμενου και βρέθηκε τελικά κρατούμενη για «συκοφαντική δυσφήμιση» μετά από μήνυση σε βάρος της από την αδερφή του δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου η φοιτήτρια θα ζητήσει αναβολή της δίκης για συκοφαντική δυσφήμηση, μετά από τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της η αδελφή του φερόμενου ως βιαστή, λόγω αδυναμίας της δικηγόρου της να παραστεί στο δικαστήριο.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας να διερευνήσει αν υπάρχουν λάθη και παραλείψεις από το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου κατά τη διάρκεια της έρευνας καταγγελίας βιασμού 19χρονης φοιτήτριας.
Δείτε επίσης: Πάργα: Αγγλίδα κατήγγειλε τον βιασμό της στην τουαλέτα μπαρ
- Δένδιας στη ΔΕΘ: Η Ατζέντα 2030, οι αμυντικές επενδύσεις και η στρατιωτική οικογένεια
- Φωτιά στην Τανάγρα μετά την πτώση του Phantom σε αεροπορική επίδειξη
- ΔΕΘ: ο Χρυσοχοΐδης μιλά για μια πιο σύγχρονη και αποτελεσματική ΕΛ.ΑΣ.
- Καραλής και Τεντόγλου στο επίκεντρο: το ΟΑΚΑ συγχαίρει για τις μεγάλες επιτυχίες στις Βρυξέλλες
- Αλλαγή πολιτικής ζητά ο Κ. Τσουκαλάς: Εντολή διακυβέρνησης από τους πολίτες για ΠΑΣΟΚ και προοδευτική πορεία
![]()
