Λόγω της έντονης βροχόπτωσης το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη στην Αττική, υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν σε δρόμους στην περιοχή του Πολυγώνου.
Όπως έκανε γνωστό η αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, λόγω υπερχείλισης του ρέματος Βάρδα στο Πικέρμι, διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Παράλληλα, στο Πολύγωνο λίγο μετά τη 01:00, λόγω καθίζησης και από διάφορα φερτά υλικά εξαιτίας της δυνατής βροχής, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγαμέμνωνος Μεταξά, από το ύψος της οδού Χατζοπούλου, καθώς και στην οδό Ασημακοπούλου, από το ύψος της οδού Μάριου Βάρβογλη.
Διαβάστε επίσης: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πολύ ενισχυμένοι άνεμοι
![]()
