Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε ορεινή δασική έκταση της δημοτικής κοινότητας Αντιφιλίππων του δήμου Παγγαίου
Στην περιοχή μέχρι αυτή την ώρα επιχειρούν 67 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
2 ελικόπτερα και 3 αεροπλάνα επιχειρούσαν από αέρος κάνοντας συνεχείς ρίψεις νερού, με αποτέλεσμα να αποτραπεί ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς. Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί προβληματισμό είναι οι συνεχείς αναζωπυρώσεις ενόψει μάλιστα και της νύχτας.
Κλιμάκια του Δήμου Παγγαίου και της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας αλλά και πολλοί εθελοντές βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς.
Την ίδια ώρα, ένας κτηνοτρόφος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης, που φέρεται να εμπλέκεται με τη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευθερούπολης, που διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς.
- Εξάρθρωση συμμορίας ναρκωτικών στην Αττική: Συλλήψεις και κατασχέσεις 38 κιλών κάνναβης
- Φαραντούρης για το νέο Σύμφωνο για τις Θάλασσες: Ζητώ υποχρεωτικά μέτρα για την προστασία των θαλασσών μας
- Εκλογές της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σημαντική δήλωση Σωκράτη Φάμελλου
- Σημαντικές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν για Θράκη και Κύπρο
- Φυλάκιση έως 5 χρόνια για βία κατά διαιτητών στην Ιταλία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr