Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός
Επεισόδια εκτυλίχθηκαν σήμερα στο 1ο Γενικό Λύκειο Κερατσινίου με μαθητές από γειτονικό ΕΠΑΛ που πέταξαν κροτίδες μέσα στο σχολείο.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΟι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια ομάδα μαθητών του συγκεκριμένου Λυκείου πέταξαν κροτίδες κάτι το οποίο προκάλεσε έναν μικρό πανικό. Οι μαθητές και οι καθηγητές αρχικά νόμιζαν πως δέχονταν επίθεση λόγω του ότι δημιουργήθηκε μεγάλος θόρυβος και υπήρχαν και καπνοί.
Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία ενώ πολλοί γονείς πήγαν εκεί έτσι ώστε να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά. Το θετικό είναι πως από το συγκεκριμένο συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Δείτε επίσης: Σέρρες: Αφέθηκε ελεύθερος ο 28χρονος που τραυμάτισε τη σύντροφό του με μαχαίρι
- Ντεμπούτο στο Champions League 2026/27: το ειδικό σήμα για τους πρωτοεμφανιζόμενους
- Καθυστερήσεις στον Προαστιακό Αθηνών μετά την ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας στον Ασπρόπυργο
- BAT Hellas: Νέα εκστρατεία πρόληψης για τους ανηλίκους μαζί με το Υπουργείο Υγείας
- ΠΑΟΚ: αναχωρεί αύριο για Ιταλία με Όσμαν και Καλάθη στα πλάνα του Τρινκιέρι
- Στο GP της Μόντσα ο «Κεραυνός Μακουίν» της Formula 1
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
