Τέσσερις μαθήτριες κάνουν ναρκωτικά στο κέντρο της πόλης – Ήταν δίπλα σε σχολείο
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στο οποίο εμφανίζονται μαθήτριες να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών σε σοκάκι στην Παλαί Πόλη.
Η ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό ήταν 08:45 το πρωί της Τετάρτης, ώρα κατά την οποία πραγματοποιούνται μαθήματα στις σχολικές αίθουσες.
Η Χριστίνα Χονδρογιάννη, εκδότρια της εφημερίδας «Κέρκυρα Σήμερα» μίλησε στην ΕΡΤ για το θέμα και υποστήριξε πως στόχος της δημοσιοποίησης του βίντεο δεν ήταν η δημιουργία εντυπώσεων και η πρόκληση ενδιαφέροντος, αλλά η ευαισθητοποίηση των δομών και της διοίκησης του νησιού για την αντιμετ΄΄ωπιση του φαινομένου.
Δείτε επίσης: Εισαγγελική έρευνα για κρούσματα σε γηροκομείο: Κατέληξε 62χρονος πλήρως εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις
- Καραμπόλα στη Λεωφόρο Συγγρού προς Αθήνα
- Αυξημένες οι ανησυχίες για τον καύσωνα – Οριακά 45°C ενδεχομένως
- Παναθηναϊκός: Υπέγραψε τον Μπαζούκη με τριετές συμβόλαιο
- Γαλλία: Έντονες αντιδράσεις για τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης, σε εκκρεμότητα πρόταση δυσπιστίας
- Σημαντική συνάντηση για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη υπό τον ΓΓ του ΟΗΕ