Κλίμα βαθιάς συγκίνησης στο τελευταίο αντίο
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης κηδεύτηκε η κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που έχασε την ζωή της από επιπλοκές του κορωνοϊού. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, στην Τριανταφυλλιά Βισαλτίας.
Η άτυχη γυναίκα χτυπήθηκε από Κορονοϊό κατά τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία. Το βρέφος κατάφερε να γεννηθεί με καισαρική τομή, ωστόσο η ίδια έχασε τη μάχη με τη ζωή μία ημέρα πριν καταλήξει.
Δείτε επίσης: Άνω Λιόσια: Χωρίς δασκάλα μαθητές δημοτικού
- Σημαντική πρόοδος στην οδική ασφάλεια: Η Ελλάδα μειώνει τους θανάτους από τροχαία κατά 22% μέχρι το 2025
- Σημαντική συζήτηση στην Ολομέλεια για την Κύρωση της Σύμβασης του Αερολιμένα Καλαμάτας
- Ανακαλύψτε τη Σάμο: Το κορυφαίο ελληνικό νησί για αυθεντικές εμπειρίες σύμφωνα με το Lonely Planet
- Σοκ στην Αθήνα: Νεκρός δικηγόρος βρέθηκε στο γραφείο του
- Κυψέλη: Μυστήριο με τη νεκρή γυναίκα στη βαλίτσα – Τα ακριβά ρούχα και το γεύμα λίγο πριν πεθάνει αποκαλύπτουν νέα στοιχεία
![]()
