Στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά Χανίων βρέθηκε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο του σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην δήλωση του ανέφερε: «Αποχαιρετάμε το Μίκη. Βρισκόμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε την τελευταία του επιθυμία. Ήδη η σορός του βρίσκεται στην αγαπημένη του Κρήτη, στη Μητρόπολη. Θα έρθει εδώ σε λίγο, θα ταφεί στα προγονικά του χώματα.
Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία. Κι εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα, το τραγούδι. Με τα τραγούδια αυτά που μας έμαθε από μικρά παιδιά και θα που τα συνεχίζουν τα παιδιά μας, θα τα συνεχίσουν τα εγγόνια μας. Θα τα τραγουδάει όλη η Ελλάδα κι όλος ο κόσμος»
Δείτε επίσης: Μίκης Θεοδωράκης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός – τραγούδι της κόρης του (vid)
- Σφοδρή χαλαζόπτωση και δυνατοί άνεμοι πλήττουν καλλιέργειες στον Έβρο
- Ανατρεπτική έγκριση 1,150 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για στρατιωτικές δαπάνες από τη Βουλή των ΗΠΑ το 2027
- Σφοδρή έκρηξη σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ
- Αρκούδα παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού στο Νέο Μεξικό – Ανεπαρκής αντίδραση των αρχών
- Ζούμε περισσότερο αλλά με λιγότερη υγεία: Οι αποκαλύψεις των νέων ερευνών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
