Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή της διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθη χθες (4 Οκτωβρίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εντοπίσθηκε ο αλλοδαπός να οδηγεί όχημα, όπου σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προσπάθησε να διαφύγει, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς.
Όπως διαπιστώθηκε, είχε επιβιβάσει στο όχημα 10 αλλοδαπούς, εκ των οποίων 4 ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και τους μετέφερε έναντι χρηματική αμοιβής, με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.
Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε και το οποίο κατασχέθηκε, είχε κλαπεί το προηγούμενο διάστημα από περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ σε έρευνα του οχήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: 21χρονος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση πρνογραφικού υλικού ανηλίκων
- 114 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης – Το μήνυμα του Ν. Δένδια για τη διπλή γιορτή της πόλης
- Άνοδος στο Νο 30 για τη Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη της WTA
- «Άλμα» έξι θέσεων και 33η θέση για τον Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη
- Στον ανακριτή σήμερα οι τρεις τελευταίοι κατηγορούμενοι για «στημένους αγώνες στο μπάσκετ»
- Πρίγκιπας Τζορτζ: Επέστρεψε στην οικογένειά του για τις πρώτες διακοπές από το Κολέγιο Ίτον
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
