Κινηματογραφική καταδίωξη μηχανής στη Σαλαμίνα – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Η καταδίωξη διήρκησε περίπου 20 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το βράδυ της Παρασκευής στις 22.50, στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα), αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα προκειμένου να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

propoli

Ωστόσο, η μοτοσικλέτα δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή της Σαλαμίνας, η οποία διήρκησε περίπου 20 λεπτά. Η μηχανή επί της οδού Λεωφόρου Σαλαμίνος προσέκρουσε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει, όμως ούτε τότε σταμάτησε. Έτσι η καταδίωξη συνεχίστηκε έως την οδό Ταξιαρχών (περιοχή Τορόντο). Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό η ομάδα ΔΙΑΣ εγκλώβισε το καταδιωκόμενο όχημα, το οποίο έπεσε πάνω στην μηχανή των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εξ αυτών.

Ο οδηγός της καταδιωκόμενης μηχανής διέφυγε από το σημείο, ενώ η συνοδηγός προσήχθη.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός, συνοδεία περιπολικού, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Σαλαμίνας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο 401. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει κακώσεις στον μηρό και το γόνατο, όμως δεν θα χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Πηγή: enikos.gr

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες τυλίχτηκε ΙΧ στα Πεύκα

Loading