Κινητοποιήσεις αγροτών: Φωτιά έξω από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λαμία

Φωτιά σε άχυρα έξω από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λαμία έβαλαν αγρότες, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Μετά τη συνομιλία τους με την Προϊσταμένη του ΟΠΕΚΕΠΕ, Χαρά Ζησίμου, οι διαμαρτυρόμενοι άφησαν άχυρο στην είσοδο του ΟΠΕΚΕΠΕ και έβαλαν φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες για την κατάσβεση της. 

propoli

Η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον μία προσαγωγή.

Αγρότες της ευρύτερης περιοχής Καρδίτσας και Τρικάλων, προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας, στο ύψος του Αγνατερού.
Στο σημείο βρέθηκε και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Α.Δ. Καρδίτσας κ. Στέλιος Μπιλιάλης ο οποίος διαπραγματεύτηκε με τους αγρότες για να ανοίξει ο δρόμος.

Για όση ώρα Ε.Ο. ήταν αποκλεισμένη, η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν από παράπλευρη οδό.

Την Εθνική Οδό Καρδίτσας – Λάρισας έκλεισαν οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες που βρίσκονται στον κόμβο Πλατυκάμπου.

Οι αγρότες μετά από διαβουλεύσεις που είχαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και την άρνηση αυτών να τους επιτρέψουν την άνοδο στην Εθνική Οδό, κινήθηκαν πεζή και κατέλαβαν μέρος του οδοστρώματος.

Ανέφεραν ότι δεν θέλουν να κλείσουν δρόμους, απλά να δείξουν ότι μπορούν, ζητώντας συνάντηση με το Μαξίμου κι όχι με υπουργούς γιατί θεωρούν πως τα προβλήματα δεν μεταφέρονται σωστά.

Δείτε επίσης: Τέμπη | Ποινική δίωξη για κακούργημα σε 15 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ

Loading