ΚΚΕ: Στον «αέρα» το ξενόγλωσο κανάλι του ΚΚΕ – Πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά ο Περισσός

Πολλοί φίλοι του portal 902.gr έχουν φίλους στο εξωτερικό, που ενδιαφέρονται να μάθουν για την κατάσταση στην Ελλάδα, τις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Πρέπει να έχουν, λοιπόν, υπόψη τους πως πριν λίγο διάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί ξενόγλωσσο κανάλι του ΚΚΕ στο YouTube στη διεύθυνση https://www.youtube.com/@intern_kke

propoli

Στο κανάλι αυτό υπάρχουν 3 κατηγορίες βίντεο:

1. Σύντομα βίντεο από δράσεις του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του εργατικού και λαϊκού κινήματος της Ελλάδας, που αναδημοσιεύονται από το ειδησεογραφικό κανάλι του ΚΚΕ στο YouTube.

Οι τίτλοι είναι στα αγγλικά, ενώ το περιεχόμενο αυτούσιο, χωρίς μεταγλώττιση, αν και σε κάποια από αυτά υπάρχουν στα «περισσότερα» οι σύνδεσμοι που παραπέμπουν στις ξενόγλωσσες ιστοσελίδες του ΚΚΕ με περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα γεγονότα στα αγγλικά, ρωσικά, ισπανικά, αραβικά, γερμανικά και πιθανόν και σε άλλες γλώσσες.

2. Υπάρχουν βίντεο στην κατηγορία «Ανάλυση», που είναι περισσότερα λεπτά και αφορούν την προσέγγιση του ΚΚΕ γύρω από σύνθετα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα. Σε αυτά μπορούν να ενεργοποιηθούν οι υπότιτλοι, που κυρίως είναι στα αγγλικά, και κάποια στα ρωσικά και ισπανικά. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή μπορείτε να βρείτε:

3. Βίντεο που αφορούν ιστορικά ζητήματα. Εδώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν βίντεο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ:

Τα παραπάνω βίντεο υπάρχουν και στα επίσημα κανάλια του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όπου υπάρχουν και άλλα βίντεο στα ελληνικά.

Πηγή: 902.gr

Loading