Κολωνός: Παραμένει διασωληνωμένος ο 5χρονος που ανασύρθηκε από το διαμέρισμα που πήρε φωτιά

Διασωληνωμένο εξακολουθεί να είναι το αγοράκι 5 ετών που ανασύρθηκε χθες το βράδυ αναίσθητο από διαμέρισμα στον Κολωνό που παραδόθηκε στις φλόγες.

Εντός του σπιτιού ήταν τα δύο ανήλικα αδέλφια του και οι γονείς του, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο πατέρας που ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ πήγε στο τμήμα για κατάθεση.

propoli

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 22:00 και προκλήθηκε από το αναμμένο μάτι της κουζίνας του σπιτιού το οποίο βρίσκεται στην οδό Αλκυόνης στον δεύτερο όροφο.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 5χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αττικόν ενώ τα ανήλικα αδέρφια του 8 και 12 χρονών πήγαν κι αυτά στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Η Πυροσβεστική κατάφερε να τη θέσει υπό έλεγχο άμεσα επιχειρώντας με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα.

Σημειώνεται πως μέχρι να φτάσει στην περιοχή το ΕΚΑΒ γείτονας της οικογένειας έκανε μαλλάξεις στο άτυχο αγοράκι.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Διασωληνωμένος νοσηλεύεται πεντάχρονος ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα

Loading