(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Κωνσταντοπούλου σε Μπέο: «Γεια σου κούκλε τι κάνεις;» – Η αντίδραση του δημάρχου Βόλου

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε μια τυχαία συνάντηση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, με τον δήμαρχο Βόλου να ξαφνιάζεται για το πώς του μίλησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η κ. Κωνσταντοπούλου τον είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» με τον ίδιο να ερμηνεύει τη φράση της με δύο τρόπους.

propoli

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω.

Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα… Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών».

Loading