Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα σε δημοτικό σχολείο στα Χανιά – Γονείς πληρώνουν τα τεστ από την τσέπη τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, κρούσμα ανιχνεύθηκε σε τάξη του δημοτικού σχολείου του Πλατανιά Χανίων. Μετά την εξακρίβωση κρούσματος, το υγειονομικό πρωτόκολλο ναι μεν προβλέπει δωρεάν rapid test για όλους τους μαθητές του τμήματος αλλά… για να κάνουν τα τεστ, πρέπει να μεταβούν στα Χανιά!
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΌπως ανέφεραν γονείς, πολλοί από αυτούς, λόγω αδυναμίας μετακίνησης, αναγκάστηκαν να κάνουν το rapid test ιδιωτικά με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση, ενώ το ίδιο θα κληθούν να πράξουν και σε 7 μέρες που προβλέπεται και δεύτερο τεστ.
Με τα νέα πρωτόκολλα, ως γνωστόν, δεν προβλέπεται αναστολή λειτουργίας των τμημάτων αν δεν βρεθούν θετικοί οι μισοί +1 μαθητές, συνεπώς αναμένεται συχνός εντοπισμός κρουσμάτων.
Δείτε επίσης: Βατόπουλος – Ανησυχία για έξαρση της πανδημίας τις επόμενες δύο εβδομάδες
- ΚΚΕ: ΝΔ, Τσίπρας και ΠΑΣΟΚ λειτουργούν ως «συγκοινωνούντα δοχεία» στα μεγάλα πολιτικά ζητήματα
- Η οικονομική πολιτική Μητσοτάκη «φέρνει αποτελέσματα», λέει ο Τάσος Χατζηβασιλείου
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση οικειοποιείται το έργο της ανάπλασης στον Φαληρικό Όρμο
- Θεοδωρικάκος: ο Τσίπρας υπόσχεται 13 δισ. ευρώ τον χρόνο και πρέπει να τα κοστολογήσει
- Δήμος Θέρμης: Ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο και στα Κέντρα Πολιτισμού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
