Η αρχή έγινε από την ομιλία της βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νάντιας Γιαννακοπούλου
Πολλές είναι οι αντιδράσεις των γονέων που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά των δασκάλων οι οποίοι προσπαθούν να τηρήσουν τα μέτρα που έχει ορίσει η κυβέρνηση στα σχολεία όσον αφορά στον κορονοϊό, αφού αρκετοί γονείς που είναι κατά του εμβολίου, καταθέτουν μηνύσεις στους εκπαιδευτικούς!
Πιο συγκεκριμένα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής, ζήτησε από τους εισαγγελείς όλης της χώρας να ελέγξουν αν τα όσα κάνουν οι γονείς κατά των δασκάλων είναι πράξεις οι οποίες χρήζουν τιμωρίας, και αν ισχύει κάτι τέτοιο, να κάνουν ό,τι ορίζει ο νόμος.
Όλα άρχισαν μετά τα όσα είπε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου στη Βουλή η οποία έθεσε το ερώτημα «ως πότε θα είναι απροστάτευτοι οι εκπαιδευτικοί από επιθέσεις αντιεμβολιαστών, επειδή τηρούν τα πρωτόκολλα;»
Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μίλησε για τις μηνύσεις που έχουν γίνει εις βάρος των εκπαιδευτικών, λόγω του ότι δεν επιτρέπουν στα παιδιά να εισέλθουν στο σχολείο εάν δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ή αν δεν έχουν αρνητικό self test και μάσκα.
Δείτε επίσης: Απεφάνθη το ΣτΕ – Η ηλεκτρονική καταγραφή του αποτελέσματος των self test δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα υγείας
- Ο Σον Κάσιντι αποκαλύπτει την αληθινή εικόνα του πατέρα του, Τζακ Κάσιντι: Δεν ήταν καλός γονιός
- ΣΥΡΙΖΑ: Καταρρέει η κτηνοτροφία, η κυβέρνηση παρακολουθεί αμέτοχη – Τα προτεινόμενα μέτρα για την ευλογιά
- Γιάννης Νεγρεπόντης: Ηδονή και ιδεολογία
- Γερμανός υπουργός εξωτερικών: Αιτείται άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων για τη λύση των δύο κρατών
- Κρίστοφερ Νόλαν: Νέος πρόεδρος του Σωματείου Σκηνοθετών Αμερικής
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr