Η αρχή έγινε από την ομιλία της βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νάντιας Γιαννακοπούλου
Πολλές είναι οι αντιδράσεις των γονέων που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά των δασκάλων οι οποίοι προσπαθούν να τηρήσουν τα μέτρα που έχει ορίσει η κυβέρνηση στα σχολεία όσον αφορά στον κορονοϊό, αφού αρκετοί γονείς που είναι κατά του εμβολίου, καταθέτουν μηνύσεις στους εκπαιδευτικούς!
Πιο συγκεκριμένα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής, ζήτησε από τους εισαγγελείς όλης της χώρας να ελέγξουν αν τα όσα κάνουν οι γονείς κατά των δασκάλων είναι πράξεις οι οποίες χρήζουν τιμωρίας, και αν ισχύει κάτι τέτοιο, να κάνουν ό,τι ορίζει ο νόμος.
Όλα άρχισαν μετά τα όσα είπε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου στη Βουλή η οποία έθεσε το ερώτημα «ως πότε θα είναι απροστάτευτοι οι εκπαιδευτικοί από επιθέσεις αντιεμβολιαστών, επειδή τηρούν τα πρωτόκολλα;»
Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μίλησε για τις μηνύσεις που έχουν γίνει εις βάρος των εκπαιδευτικών, λόγω του ότι δεν επιτρέπουν στα παιδιά να εισέλθουν στο σχολείο εάν δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ή αν δεν έχουν αρνητικό self test και μάσκα.
Δείτε επίσης: Απεφάνθη το ΣτΕ – Η ηλεκτρονική καταγραφή του αποτελέσματος των self test δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα υγείας
- Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, τον κόσμο και το σταφ για την πρόκριση στο F-4»
- Παπανικολάου: Η σημασία της χρονιάς για τον σύλλογο και οι τελευταίες προκλήσεις
- Συγκλονιστική αναμέτρηση Μουζέτι και Ντρέιπερ στον δεύτερο ημιτελικό του Madrid Open
- Η τρίποντη επίθεση του Βεζένκοφ που κατέστρεψε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη!
- Άλεκ Πίτερς: Η Ρεάλ μας πλήγωσε τα τελευταία δύο χρόνια, γι’ αυτό η πρόκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr