Τα τεστ διενεργήθηκαν από φαρμακοποιό
Θετικές στον κορονοϊό βρέθηκαν Μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου της Κω. Πρόκειται για αδελφότητα με επτά Μοναχές ανάμεσα στις οποίες έχουν βρεθεί θετικά κρούσματα όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.
Τα τεστ όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ έγιναν από έναν φαρμακοποιό της Κω και όχι από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ ο φαμρακοποιός είναι και αυτός θετικός. Ως τώρα βέβαια, δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση ούτε από την Πολιτική Προστασία ούτε από την Ιερά Μητρόπολη Κω – Νισύρου στην οποία ανήκει η Μονή.
Να αναφερθεί πως συνεχίζεται η παρασκευή και προσφορά δίσκων μνημόσυνων σε όσους κάνουν παραγγελίες.
Δείτε επίσης: Νίκος Τζανάκης για νέα μέτρα «Φαίνεται πως ο Έλληνας χρειάζεται πρόστιμο όταν πρόκειται για το καλό του» (vid)
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα σε Αττική, Εύβοια και νησιά
- Σοκ στην Ιορδανία: Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι για την επίθεση εναντίον εκκλησίας
- Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ: οι ΗΠΑ λένε ότι πέρασαν 1,5 δισ. βαρέλια πετρελαίου
- Στο στενό του Ορμούζ οι ΗΠΑ λένε πως εγγυήθηκαν την εξαγωγή 1,5 δισεκ. βαρελιών πετρελαίου
- Συναγερμός στο Ριάντ: η συμμαχία υπό τη Σαουδική Αραβία λέει πως κατέρριψε πύραυλο της Ανσαραλά
![]()
