Τα τεστ διενεργήθηκαν από φαρμακοποιό
Θετικές στον κορονοϊό βρέθηκαν Μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου της Κω. Πρόκειται για αδελφότητα με επτά Μοναχές ανάμεσα στις οποίες έχουν βρεθεί θετικά κρούσματα όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.
Τα τεστ όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ έγιναν από έναν φαρμακοποιό της Κω και όχι από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ ο φαμρακοποιός είναι και αυτός θετικός. Ως τώρα βέβαια, δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση ούτε από την Πολιτική Προστασία ούτε από την Ιερά Μητρόπολη Κω – Νισύρου στην οποία ανήκει η Μονή.
Να αναφερθεί πως συνεχίζεται η παρασκευή και προσφορά δίσκων μνημόσυνων σε όσους κάνουν παραγγελίες.
Δείτε επίσης: Νίκος Τζανάκης για νέα μέτρα «Φαίνεται πως ο Έλληνας χρειάζεται πρόστιμο όταν πρόκειται για το καλό του» (vid)
- «Μας αφήνουν εκτός ενώ καίγεται η χώρα»: Η κραυγή των εποχικών πυροσβεστών για αποκλεισμούς, μισθούς και ελλείψεις
- Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Ο δήμαρχος πρέπει να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στο πολεοδομικό
- Διεθνές συνέδριο στο ΔΙΠΑΕ: Πολυγλωσσία και πολιτιστικά δικαιώματα παιδιών στο επίκεντρο
- Η Ευρώπη στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης: Ψηφιακή αυτονομία χωρίς απομόνωση, δηλώνει ο Μ. Κ. Κεφαλογιάννης
- Συναγερμός στην Αίγινα: Προσάραξη τουριστικού σκάφους με 21 επιβάτες
![]()

