Κως: Δίκη 32χρονου από τη Ρόδο για την κακοποίηση δύο ανηλίκων

Κως: Δίκη 32χρονου από τη Ρόδο για την κακοποίηση δύο ανηλίκων

Δίκη για κακοποίηση ανηλίκων στην Κω: 32χρονος από τη Ρόδο αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες. Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω θα οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα, ένας 32χρονος από τη Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών της συντρόφου του. Τα παιδιά είναι μόλις 3,5 ετών και 8 μηνών και φέρονται να υπήρξαν θύματα σωματικής και ψυχικής βίας. Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος κατηγορείται ότι τους προκάλεσε τραύματα με γροθιές και κλωτσιές, ενώ μάλιστα έσβησε και αναμμένα τσιγάρα στα ευαίσθητα πρόσωπα και σώματά τους.

Τα περιστατικά φέρονται να συνέβησαν στο Φαληράκι της Ρόδου κατά το διάστημα από τις 2 έως τις 15 Ιουνίου 2025. Μετά τη σύλληψή του και την απολογία του, ο 32χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και παραμένει στη φυλακή μέχρι σήμερα.

Οι κατηγορίες κατά του 32χρονου από τη Ρόδο περιλαμβάνουν ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις του κατά των ανηλίκων ήταν μεθοδευμένες και ικανές να προκαλέσουν σοβαρές ψυχικές βλάβες. Ο 32χρονος φέρεται να δήλωσε ότι δεν ευθύνεται για τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά υπέφεραν από τη συμπεριφορά της μητέρας τους.

Η μητέρα, αναγνωρίζοντας την κατάσταση, κατήγγειλε τον 32χρονο στις αρχές, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του και στην ποινική δίωξή του. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι τα παιδιά έκλαιγαν λόγω του ότι του αφαιρούσαν το κινητό τους.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play