Η γυναίκα χειρουργήθηκε εν τέλει σε ιδιωτική κλινική
Πολύ μεγάλη ήταν η περιπέτεια μιας γυναίκας 41 ετών από την Κοζάνη η οποία ενώ ήταν έγκυος, το μωρό που κυοφορούσε ήταν νεκρό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο. Η άτυχη γυναίκα όμως, πέρασε έναν «Γολγοθά» αφού δεν μπορούσε να βρει νοσοκομείο να χειρουργηθεί.
Αρχικά επικοινώνησε με το νοσοκομείο Κοζάνης λόγω του ότι είχε παλίνδρομη κύηση, ωστόσο λόγω του ότι στο νοσοκομείο δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι της είπαν να πάει στο νοσοκομείο Γρεβενών. Μόνο που και στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο αφού της πρότειναν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.
Από το νοσοκομείο, της έκλεισαν ραντεβού για τις 3 Ιανουαρίου κι όλα έδειχναν πως η επέμβαση είχε πλέον δρομολογηθεί. Στην πραγματικότητα όμως, το μαρτύριό της συνεχίστηκε, αφού όταν έφτασε η μέρα για την επέμβαση, οι άνθρωποι του νοσοκομείου ισχυρίστηκαν πως δεν είχε κλείσει ραντεβού. Η γυναικολόγος μάλιστα της είπε πως δεν ήταν κάτι επείγον.
Εν τέλει, η 41χρονη πήγε σε ιδιωτική κλινική, ενώ έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την 3η ΥΠΕ για όσα βίωσε η γυναίκα.
«Είναι ένα γεγονός σοκαριστικό για την γυναίκα. Είναι ένα ζήτημα που προκαλεί μεγάλη θλίψη και λύπη», είπε ο Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.
«Έχει επιταχθεί ιδιωτική κλινική στην Κοζάνη από το δημόσιο και θα μπορούσαν να την είχαν στείλει εκεί από την πρώτη στιγμή. Θα ήθελα να εκφράσω πάλι τη λύπη και τη συμπάθειά μου», είπε και πρόσθεσε ότι σήμερα το μεσημέρι θα συναντηθεί και θα μιλήσει με την 41χρονη.
Δείτε επίσης: Μετάλλαξη Όμικρον: Πιο αποτελεσματικό το Sputnik V από το εμβόλιο της Pfizer
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
![]()

