Η τελευταία υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία
Στην εξιχνίαση υπόθεσης ηλεκτρονικής απάτης οδηγήθηκαν σήμερα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος δύο ημεδαπών ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Εκτός απ’ αυτό έχουν εξιχνιαστεί και άλλες οκτώ παρόμοιες υποθέσεις με τις οποίες είχαν άμεση σχέση οι δύο ημεδαποί.
Σύμφωνα με την καταγγελία μιας γυναίκας από τον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων άγνωστοι δράστες με τη βοήθεις ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, την εξαπάτησαν και της πήραν 200 ευρώ. Μέσα από τις έρευνες των Αρχών λοιπόν προέκυψε ότι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτήν την υπόθεση είναι αυτοί οι δύο.
Μέσα σε περίπου έναν μήνα το προηγούμενο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα το διάστημα από 29/6 έως και 26/7 είχαν εξαπατήσει άλλα οχτώ άτομα. Η μία απάτη απ’ τις οχτώ έγινε στο Ηράκλειο και οι υπόλοιπες επτά σε διάφορες περιοχές. Το ποσό μάλιστα που κατάφεραν να πάρουν είναι αρκετά μεγάλο, αφού αγγίζει τις 10.000 ευρώ.
Η προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων.
Δείτε επίσης: Τούμπα: Αυτός είναι ο 44χρονος που δολοφονήθηκε (pics & vid)
- Νίκος Χαρδαλιάς στη Νέα Σμύρνη: «Εφαρμόζουμε τις δεσμεύσεις μας σε κάθε γειτονιά»
- Ηλιόπουλος: Η αναζήτηση προπονητή με εμπειρία πρωταθλητισμού
- Καταδίωξη με επεισοδιακή κατάληξη στην Αττική οδό – Ζημιές σε τρία οχήματα
- Ο Κέντρικ Ναν υπόσχεται επιστροφή στον Παναθηναϊκό
- Διεθνής συνάντηση της unesco στη Λέσβο για τα παγκόσμια γεωπάρκα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr