Σεισμός στα βόρεια παράλια του νησιού έγινε αισθητός στις 9:44 το πρωί της Τρίτης
Συνεχίζεται η μετασεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται το νησί εδώ να ένα 24ωρο. Η χθεσινή νύχτα ήταν αρκετά δύσκολη για τους κατοίκους να διανυκτερεύουν έξω από τα σπίτια τους έχοντας ταυτόχρονα και τον φόβο των μετασεισμών.


Σημερινός σεισμός
Νέος σεισμός μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στο Ηράκλειο στις 07:48 το πρωί, ενώ οι ασθενείς μετασεισμοί στο Αρκαλοχώρι είναι συνεχείς.
Μετά από λίγη ώρα, ένας νέος σεισμός στα βόρεια παράλια του νησιού έγινε αισθητός στις 9:44 το πρωί.
Συγκεκριμένα, ο σεισμός μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε 18 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ηρακλείου και είχε εστιακό βάθος 39,5 χιλιομέτρων.

Δείτε επίσης: Οι συστάσεις και οδηγίες προς τους κατοίκους της περιοχής Αρκαλοχωρίου Κρήτης
- Έτοιμο σε 30 λεπτά: Ψάρι στο φούρνο με λιαστές ντομάτες
- Σοκ στη Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026 γράφει ρεκόρ με 53 ημέρες καύσωνα
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
