Ανασύρθηκε νεκρός τα ξημερώματα ένας 70χρονος άνδρας, από το θαλάσσιο χώρο στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου Κρήτης.
Συγκεκριμένα, ο 70χρονος, που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε με το όχημα μέσα στη θάλασσα, στο λιμάνι και έχασε τη ζωή του.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:00 και η πτώση μέσα στο νερό του οχήματος με τον 70χρονο, έγινε αντιληπτή από περίοικο ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου με τη συμμετοχή δυτών, που κατάφεραν να ανασύρουν τον 70χρονο, που βρισκόταν στη θέση του οδηγού του οχήματος.
Ο 70χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ακολούθησε επιχείρηση ανάσυρσης του οχήματος, ενώ την ευθύνη της έρευνας για το περιστατικό έχει το Λιμεναρχείο του Αγίου Νικολάου.
Δείτε επίσης: «Εμβολιάζεστε ή βγαίνετε σε αργία»: Τελεσίγραφο σε κληρικούς από τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης
- Φορτηγό πλοίο χωρίς κυβερνήτη πλέει στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Μαλέα λόγω μηχανικής βλάβης
- Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι έχουν πλήξει πάνω από 1.000 στόχους από τα μέσα Μαρτίου
- ΗΠΑ: Απέλαση Κουβανής μητέρας χωρίς την ενός έτους κόρη της – Τι ισχύει;
- Στα Νέα της Τετάρτης: Από οικόπεδα σε χωράφια, πώς χάνουν χιλιάδες περιουσίες
- Αργεντινή: Δημοσιεύθηκε το ψηφιακό αρχείο με τους Ναζί που κατέφυγαν στη χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr