Το περασμένο Σάββατο ένα 10χρονο αγόρι παρασύρθηκε από τα κύματα της θάλασσας – Το εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του.
Για περίπου μια εδβομάδα το νεαρό αγόρι έδινε μάχη για τη ζωή του όμως δεν τα κατάφερε. Αρχικά είχε μεταφερθεί διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και στην συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Το παιδί βρέθηκε το περασμένο Σάββατο να παλεύει με τα κύματα στην παραλία των Γουρνών, σύμφωνα με το Cretalive.
Το 10χρονο παιδί είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα και οι διασώστες κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφυγμό του.
Υπενθυμίζεται ότι το αγόρι έμεινε πολλή ώρα σε υποξία γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην ζωή.
Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ άφησε την τελευταία του πνοή.
Δείτε επίσης: Σ. Αρναούτογλου: Όχι ιδιαίτερα… σύμφωνος με τo σχέδιο ανάπλασης της Αριστοτέλους
- Εντυπωσιακή ενίσχυση του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 41 δισεκατομμύρια δολάρια από το Μουντιάλ 2026!
- Αυστηρότεροι περιορισμοί στις βίζες Ρώσων πολιτών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
- Καμία αναφορά σε δυστυχήματα στον νέο αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου, δηλώνει ο Χρίστος Δήμας
- Δεσμευμένος ο ΕΟΚΑΝ στον καθαρό αθλητισμό: Συμμετοχή στο συνέδριο του Συμβουλίου της Ευρώπης
- Εκτοξεύθηκαν πυραυλοί προειδοποίησης από το Ιράν κατά αμερικανικών πλοίων στον Κόλπο του Ομάν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

