Κρήτη: Συλλήψεις μητέρας για την απαγωγή της 5χρονης κόρης της από τον πρώην σύζυγό της

Κρήτη: Συλλήψεις μητέρας για την απαγωγή της 5χρονης κόρης της από τον πρώην σύζυγό της

Συλλήψεις στη Κρήτη για απαγωγή ανηλίκου, αναστάτωση σε γονεϊκή διαμάχη και δράση της αστυνομίας. Στη σύλληψη μιας 23χρονης γυναίκας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά, ύστερα από καταγγελία του πρώην συζύγου της σχετικά με την αρπαγή της ανήλικης κόρης τους. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, όταν η 23χρονη επισκέφθηκε τον 46χρονο πρώην σύζυγό της, ο οποίος έχει την αποκλειστική επιμέλεια του 5χρονου κοριτσιού τους και διαμένει μαζί του τα τελευταία χρόνια.

Μετά τον χωρισμό τους, η μητέρα που ζει στη Γερμανία, δεν αποδεχόταν την κατάσταση, γεγονός που οδήγησε σε έντονο διαπληκτισμό. Αφού η γυναίκα απέσπασε την 5χρονη κόρη της, εξαφανίστηκε, με τον πατέρα να ειδοποιεί τις αρχές για την απαγωγή. Οι αστυνομικές δυνάμεις τέθηκαν σε συναγερμό σε ολόκληρο το νησί, προκειμένου να εντοπίσουν τη μητέρα και το παιδί.

Μετά από συντονισμένες έρευνες, η 23χρονη εντοπίστηκε στο λιμάνι της Σούδας, όπου ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό τον Πειραιά. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για την αρπαγή ανηλίκου, και η γυναίκα οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play