Κρήτη: Θάνατος κυνηγού που έπεσε σε χαράδρα στο Καστρί Βιάννου – Συγκλονιστικές δηλώσεις του αδελφού του 27χρονου

Κρήτη: Θάνατος κυνηγού που έπεσε σε χαράδρα στο Καστρί Βιάννου – Συγκλονιστικές δηλώσεις του αδελφού του 27χρονου

Θάνατος 27χρονου κυνηγού στην Κρήτη από πτώση σε χαράδρα. Σημαντικές δηλώσεις της οικογένειας. Στην Κρήτη, η τραγωδία χτύπησε ξανά με τον θάνατο ενός 27χρονου κυνηγού, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από χαράδρα. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη χαράδρα Κάγκελο, κοντά στο Καστρί και τον Χόνδρο Βιάννου, στο Ηράκλειο. Η επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε από την ομάδα της ΕΜΑΚ, ενώ συμμετείχαν εθελοντές και αστυνομικοί από γειτονικές περιοχές.

Ο 27χρονος είχε ξεκινήσει για κυνήγι με τον πατέρα και τον αδελφό του, όταν πιθανώς στην προσπάθειά του να σημαδέψει, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Σημαντική είναι η ανησυχία και η θλίψη που επικρατεί στην τοπική κοινωνία, με την οικογένεια του θύματος να είναι σε κατάσταση σοκ. «Είναι χάλια και ο πατέρας του και η μητέρα του, είναι έξω από το νεκροτομείο», ανέφερε φίλος της οικογένειας.

Στο Mega, ο αδελφός του θανόντος εξέφρασε τη θλίψη του λέγοντας: Ήταν ο αδελφός μου, τέρμα. Μέχρι που μπήκα και τον είδα, έλεγα ότι ήταν όλα ψέματα. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη, καθώς ο 27χρονος εργαζόταν ως μάγειρας σε κατάστημα του Ηρακλείου.

in.gr

Loading

Play