Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών για εργασίες κοπής πρασίνου

Tην επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Τις εργασίες έχει αναλάβει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα έχουν διάρκεια από την Δευτέρα 2 Αυγούστου μέχρι και την Πέμπτη 5 Aυγούστου.

propoli

Οι εργασίες θα ξεκινούν στις 6:00 μέχρι τις 15:00, δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως και την περιοχή Ρυσίου, με κατεύθυνση προς Μουδανιά.

Θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τροχαία για την ασφαλη μετακίνηση των οχημάτων.

Η «Εγνατία Οδός Α.Ε» με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους επαγγελματίες οδηγούς, ότι «δεν θα επιτρέπεται στο δίκτυο της Εγνατίας Οδού και των Κάθετων Αξόνων η πραγματοποίηση ειδικών διελεύσεων υπέρβαρων- υπερμεγέθων οχημάτων και μηχανημάτων έργων» (για την πραγματοποίηση των οποίων απαιτείται η χορήγηση ειδικής άδειας βάσει του Άρθρου 53 του Κ.Ο.Κ), από την Παρασκευή 13-08-2021 έως και τη Δευτέρα 16-08-2021. Επισημαίνεται ότι τις συγκεκριμένες ημέρες «δεν θα εκδίδονται άδειες ειδικών διελεύσεων από το γραφείο έκδοσης των σχετικών αδειών».

Δείτε επίσης: ΚΕΔΕ: Οι Δήμοι να είναι σε ετοιμότητα λόγω καύσωνα

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading