Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην λεωφόρο Κηφισού από 26 έως 29 Ιανουαρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην λεωφόρο Κηφισού από 26 έως 29 Ιανουαρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη λεωφόρο Κηφισού από 26 έως και 29 Ιανουαρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών. Οι παρεμβάσεις αφορούν τμήματα στις περιοχές Δήμων Πειραιώς, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Αθηναίων, Αιγάλεω, Περιστερίου, Αγ. Αναργύρων, Ιλίου, Μεταμόρφωσης και Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα της λεωφόρου Κηφισού, εναλλάξ στη δεξιά ή στην αριστερή λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 22.00΄ έως τις 06.00΄ της επομένης.

Αναλυτικά, οι ρυθμίσεις είναι οι εξής:

* Την 26-1-2026, από το ύψος της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος έως το ύψος της οδού Δυρραχίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

* Την 27-1-2026, από το ύψος της οδού Δυρραχίου έως το ύψος της Αττικής οδού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

* Την 28-1-2026, από το ύψος της Αττικής οδού έως την οδό Δυρραχίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

* Την 29-1-2026, από το ύψος της οδού Δυρραχίου έως την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες διαθέσιμες λωρίδες κάθε τμήματος. Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Loading

Play