Θα τεθούν οι εισηγήσεις της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για νέα μέτρα, η πλειονότητα των οποίων αναμένεται και να εγκριθεί.
Σήμερα στις 09:30 θα πραγαμτοποιηθεί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Επί τάπητος τίθενται οι εισηγήσεις της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, η πλειονότητα των οποίων αναμένεται και να εγκριθεί, για πρόσθετα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.
Στα επιπλέον μέτρα περιλαμβάνονται η απαγόρευση όλων των μαζικής συμμετοχής χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, καθώς και περαιτέρω περιορισμοί για τους πλήρως ανεμβολίαστους.
Χτες, το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε 437 νέα κρούσματα από 66.797 διαγνωστικούς ελέγχους, ενώ δεν καταγράφηκε θάνατος από τη νόσο Covid-19.
- Σουδάν: Ανησυχία Γκουτέρες για την επίθεση στο Πορτ Σουδάν
- Σουδάν: Εκρήξεις σε εγκατάσταση καυσίμων μετά από επιδρομή με drones από παραστρατιωτικές δυνάμεις
- Μεταφορά πολιτών από την Τουρκία για τη φιέστα του Ερντογάν στα κατεχόμενα
- Διάσωση 108 μεταναστών, συμπεριλαμβανομένου βρέφους 11 μηνών, ανοιχτά της Λιβύης
- Γάζα: Τουλάχιστον 57 νεκροί σε νέες ισραηλινές επιθέσεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr