Λαμία: Σκύλος δάγκωσε αστυνομικό κατά την «έφοδο» για τα ναρκωτικά

Οι αστυνομικοί έκαναν «ντου» ταυτόχρονα σε τρία σπίτια.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τη δράση της σπείρας

propoli

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης (01/11) στη Λαμία κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά. Οι αστυνομικοι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη δράση της συγκεκριμένης σπείρας.

Η επίθεση του πιτμπουλ


Οι αστυνομικοί έκαναν «ντου» ταυτόχρονα σε τρία σπίτια. Το ένα σπιτι ήταν στα Ρεβένια Λαμίας και τα άλλα δυο στη νότια πλευρά της πόλης. Μάλιστα στο σπιτι στα Ρεβένια υπήρχε υψηλή περίφραξη και μέσα στην αυλή τα μέλη της σπείρας είχαν σκυλιά, ώστε αν πλησιάζει κανείς να τον κρατούν μακριά και να προλαβαίνουν να «ξεφορτώνονται» τα ναρκωτικά που μπορεί να είχαν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν και κάμερες για να βλέπουν εάν ήταν πελάτης ή καποιος απρόσκλητος επισκέπτης.

Όταν το πρωί έγινε η «έφοδος» των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το ένα από τα σκυλιά, ένα πιτ μπουλ, επιτέθηκε και δάγκωσε έναν αστυνομικό των ΕΚΑΜ στην αυλή.

Συλλήψεις και ηρωίνη


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί έκαναν έξι συλλήψεις. Πιο συγκεκριμενα πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 58, 52, 34 ετών, δύο γυναίκες 54 και 45 ετών, και έναν ανήλικο 15 ετών. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 100 γραμμάρια ηρωίνης και άλλες ψυχότροπες ουσίες οι οποίες εξετάζονται. Κατασχέθηκαν επίσης τρία ΙΧ, ένα ΙΧΦ και ένα μηχανάκι. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κινητά τηλέφωνα, δύο τσεκούρια, τέσσερα μαχαίρια και ένα γκλοπ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Λαμίας με τις κατηγορίες της Εγκληματικής Οργάνωσης, καθώς επίσης και για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

Στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πήραν μέρος τρεις ομάδας των ΕΚΑΜ που ήρθαν από Αθήνα, η ΟΠΚΕ, τα ΜΑΤ και άλλοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι πιο απίστευτες κλήσεις στο «100» – Πήρε την Άμεση Δράση γιατί ήθελε… σεξ

Loading