Η κατάστασή της πλέον είναι σταθερή
Εκτός της ΜΕΘ του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας είναι πλέον η έγκυος νοσηλεύτρια που ήταν διασωληνωμένη από κορονοϊό.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε πως η κατάστασή της πλέον είναι σταθερή γι αυτό και έχει αποσωληνωθεί και είναι στο τμήμα λοιμώξεων. Η 42χρονη έχει τεθεί σε αναστολή, λόγω του ότι είναι ανεμβολίαστη.
Αυτό το διάστημα είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και τις προηγούμενες μέρες η υγεία της δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση γι αυτό και είχε διασωληνωθεί.
Δείτε επίσης: Μαρίνα Πατούλη για διαζύγιο: Δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι, είναι ματαίωση μιας ολόκληρης ζωής (vid)
- Στήριξη από το Συμβούλιο Ασφαλείας στο Ψήφισμα των ΗΠΑ για τη Γάζα
- Οι ασθενείς με καρκίνο πνεύμονα βιώνουν συναισθηματική απομόνωση και αβεβαιότητα
- Γευστικός μπακαλιάρος με ρεβύθια και κάρυ
- Συντριβή εμπορευματικού αεροσκάφους στην Κεντρική ΗΠΑ: 11 νεκροί
- Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια: Ζητούνται άμεσες λύσεις για τα κενά στα σχολεία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
