Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Λάρισας και ειδικότερα στην οδό Παπαναστασίου
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που έζησε το σκηνικό, ένας αστυνομικός με το περιπολικό του, έκανε συστάσεις στους οδηγούς που είχαν σταθμεύσει παράνομα με αλάρμ επί της Παπαναστασίου. Ο ένας εξ αυτών γύρω στα 30, έφερε αντιρρήσεις φωνάζοντας προς τον αστυνομικό και χωρίς να υπακούει στις συστάσεις του.
Μάλιστα πάνω στην λεκτική διαμάχη, κινήθηκε προς τον αστυνομικό και τον απώθησε, ρίχνοντάς τον πάνω στο περιπολικό. Οι 2 άντρες πιάστηκαν στα χέρια, καθώς ο 30χρονος αντιστάθηκε στη σύλληψη.
Τελικά ο οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στην Παπαναστασίου. Ο αστυνομικός κάλεσε βοήθεια και ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους της Λάρισας.
Δείτε επίσης: Λάρισα: Eντοπίστηκε νεκρό άτομο μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
- Νετανιάχου: Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε νέα στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα
- Ιστορική συνάντηση Τραμπ-Πούτιν: Μπορεί η Αλάσκα να αποτελέσει τη νέα Γιάλτα για την Ουκρανία;
- Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε κοκαΐνη αξίας 5,5 εκατομμυρίων ευρώ
- Άμεσες μεταδόσεις: Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ
- Κριτική Χρηστίδη για τα εργασιακά: Πώς είναι δυνατόν να γιορτάζεις με τη χώρα προτελευταία στην αγοραστική δύναμη;