Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Λάρισας και ειδικότερα στην οδό Παπαναστασίου
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που έζησε το σκηνικό, ένας αστυνομικός με το περιπολικό του, έκανε συστάσεις στους οδηγούς που είχαν σταθμεύσει παράνομα με αλάρμ επί της Παπαναστασίου. Ο ένας εξ αυτών γύρω στα 30, έφερε αντιρρήσεις φωνάζοντας προς τον αστυνομικό και χωρίς να υπακούει στις συστάσεις του.
Μάλιστα πάνω στην λεκτική διαμάχη, κινήθηκε προς τον αστυνομικό και τον απώθησε, ρίχνοντάς τον πάνω στο περιπολικό. Οι 2 άντρες πιάστηκαν στα χέρια, καθώς ο 30χρονος αντιστάθηκε στη σύλληψη.
Τελικά ο οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στην Παπαναστασίου. Ο αστυνομικός κάλεσε βοήθεια και ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους της Λάρισας.
Δείτε επίσης: Λάρισα: Eντοπίστηκε νεκρό άτομο μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
- 90ή ΔΕΘ: ΕΚΑΜ, ρομπότ-σκύλος και drones σε επίδειξη για την εξουδετέρωση ταμπουρωμένου ληστή
- Σοκ στο τζούντο: ο Ρίνερ μένει εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού
- Γάζα: Ο Στόλος της Ελευθερίας ετοιμάζει νέα απόπειρα να σπάσει τον αποκλεισμό
- ΔΕΘ: Μητσοτάκης από τα εγκαίνια της Ιαπωνίας μιλά για νέους δεσμούς Ελλάδας – Ιαπωνίας
- Αμφίβολος ο Γιαμάλ για τη Βαλένθια, ελπίζει να τον έχει ο Φλικ
![]()
