Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, εξέφρασε την ελπίδα πως η Ελλάδα δεν θα ακολουθήσει στο έπακρο της επιταγές της Δύσης, όσον αφορά την αντιπαλότητα με τη Ρωσία
Η Μόσχα, δια στόματος του Ρώσου υπουργού εξωτερικών, επιβεβαιώνει ότι έχει θέσει στην Αθήνα θέμα εμπλοκής της βάσης της Αλεξανδρούπολης στην ουκρανική κρίση, αλλά κατανοεί ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις που έχει η Ελλάδα απέναντι στους νατοϊκούς της συμμάχους.
Σε ερώτηση του ΟΡΕΝ, αναφορικά με πρόσφατες αναφορές του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, για μεταφορά εξοπλισμού στην Ουκρανία μέσω και της βάσης της Αλεξανδρούπολης, ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι «η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, της ΕΕ.
Όμως, επίσης, βλέπουμε ότι η Ελλάδα δεν θέλει να ακολουθήσει την οδό της επιδείνωσης των αντιρωσικών κυρώσεων».
Δείτε επίσης: Λαβρόφ: Αιχμές της Μόσχα για το ΝΑΤΟ
- Κασμίρ: 8 νεκροί από συγκρούσεις, με τουλάχιστον 3 θύματα στην Ινδία
- Ο Τραμπ εκφράζει την ελπίδα για άμεση επίλυση των συγκρούσεων Ινδίας – Πακιστάν
- Συνελήφθησαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που εξαπατούσαν πολίτες στην Ελλάδα και την Κύπρο
- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε back to back Final Four μετά από 30 χρόνια
- Σλούκας: Χτίσαμε μέταλλο, στο Άμπου Ντάμπι για να υπερασπιστούμε τον τίτλο