Λέσβος: «Χωρίς νερό εδώ και έναν μήνα οι κάτοικοι στην Μήθυμνα»

Εδώ και έναν μήνα, οι κάτοικοι της Μήθυμνας στη Λέσβο αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα με την παροχή νερού στα σπίτια τους, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν κάνει.

Η κατάσταση έχει δημιουργήσει δυσφορία και δυσκολίες στην καθημερινότητά τους, καθώς η έλλειψη νερού επηρεάζει τις καθημερινές τους δραστηριότητες και ανέστειλε πολλές καθημερινές ανάγκες.

propoli

Κάτοικοι λένε στο enikos.gr ότι «εδώ και χρόνια οι τοπικές αρχές δεν έχουν βρει μια λύση γι’ αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα σε τουριστική περίοδο».

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, οι τοπικές αρχές στη Μήθυμνα, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της έλλειψης νερού με την χρήση βυτιοφόρων οχημάτων για να γεμίζουν τις δεξαμενές νερού. Ωστόσο, αυτή η πρακτική οδηγεί στο να υπάρχει νερό στα σπίτια μόνο για μία ώρα την ημέρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν φτάσει στα όρια της υπομονής τους και εκφράζουν την απελπισία τους απέναντι σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση. Ζητούν επειγόντως μια άμεση και ολοκληρωμένη λύση για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη νερού, που επηρεάζει την καθημερινή τους ζωή και δημιουργεί σοβαρές δυσκολίες και αναστατώσεις στην περιοχή.

Δείτε επίσης: Μαίνονται οι Φωτιές σε Ροδόπη και Όλυμπο

Loading