Υπό την απειλή του μαχαιριού, ο υπάλληλος αναγκάστηκε να του παραδώσει 350 ευρώ
Ληστεία σημειώθηκε τα χαράματα της Δευτέρας σε μίνι μάρκετ της Κομοτηνής, όπου ένας αλλοδαπός απέσπασε 350 ευρώ από τον υπάλληλο, απειλώντας τον με μαχαίρι. Η Ασφάλεια κινητοποιήθηκε αμέσως και η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε εντός του χρονικού ορίου του αυτοφώρου.
Ο κακοποιός, αφού άρπαξε από το κατάστημα 350 ευρώ , διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, μετά την καταγγελία του θύματος, ξεκίνησαν έρευνες και, παρ’ όλο που ο δράστης είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν το πρωί της Τρίτης και να τον συλλάβουν.
Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα που επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, αλλά και το ίδιο το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για την ληστεία. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης όπου του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Δείτε επίσης: Κομοτηνή: Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών
- Εκτύπωση και χρήση όπλων: Η εξάπλωση των 3D εκτυπωμένων όπλων στο διαδίκτυο
- Χασάν Ρουχολαμίν: Ο ζωγράφος απαντά μέσω της τέχνης στις εξελίξεις στο Ιράν
- Καλοκαίρι σαρδέλας: Πώς οι σαρδέλες έγιναν το απόλυτο trend του καλοκαιριού στο TikTok
- Δημογραφικό και brain drain: Η Ελλάδα ως τόπος κατοικίας ή αναχώρησης;
- Ακίνητα: Τι να προσέχουν οι αγοραστές και πώς να ανακαινίσουν με ασφάλεια
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr