Διάρρηξη στο διαμέρισμα ενός άνδρα στα Εξάρχεια – Τον νάρκωσαν με σπρέι
Ο άνδρας που μένει στον δεύτερο όροφο, ακούγοντας τους ληστές ξύπνησε και τότε αυτοί τον νάρκωσαν με σπρέι. Από το σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr απέσπασαν τρία κινητά, μια κάμερα και χρήματα, λίγο περισσότερα από 100 ευρώ.
Φεύγοντας οι δράστες συνάντησαν μπλόκο της ΟΠΚΕ με τους αστυνομικούς να τους κάνουν σήμα να σταματήσουν. Όταν αυτοί δεν σταμάτησαν ακολούθησε καταδίωξη με τους δράστες να πετούν από το αυτοκίνητο τα κλοπιμαία στον δρόμο και τους αστυνομικούς να τα μαζεύουν.
Ο ιδιοκτήτης ξύπνησε την επόμενη μέρα και πήγε στο τμήμα για να δηλώσει την ληστεία. Εκεί, βρήκε τα κλοπιμαία που είχαν μαζέψει οι άνδρες της αστυνομίας το προηγούμενο βράδυ και αναγνώρισε πως ήταν δικά του.
Οι δράστες γεωργιανής καταγωγής συνελήφθησαν λίγο μετά από την καταδίωξη.
Δείτε επίσης: Πήλιο: 44χρονος κάρφωσε τον αδερφό του με γυαλί – «Θα σας καθαρίσω όλους»
- Αλλαγές στο στρατηγείο: Ο Μιχαΐλο Ντραπάτι νέος αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026
- Γιορτή σήμερα 22 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν και ποιοι Άγιοι τιμώνται
- Φωτιά σε διαμέρισμα στο Πασαλιμάνι προκαλεί αναστάτωση και κινητοποίηση
- Ψηφίστηκε ο προσωπικός βοηθός ΑμεΑ και η κατάργηση περικοπών στις συντάξεις χηρείας
![]()
