Μάγδα Τσαγγάνη για Αλέξη Γεωργούλη: «Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι, τον έχω σαν γιο μου»

Για τον Αλέξη Γεωργούλη μίλησε η Μάγδα Τσαγγάνη. Η γνωστή ηθοποιός, που έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, δήλωσε έκπληκτη από τις τελευταίες εξελίξεις και την καταγγελία σε βάρος του που βγήκε στη δημοσιότητα.

«Καταρχάς, , εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέες να βγούμε για καφέ ή να κάνουμε παρέα, ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί, δεν τον είχα δει ούτε μια φορά να έρθει αργοπορημένος ή αδιάβαστος», αναφέρει η Μάγδα Τσαγγάνη στην εκπομπή Breakfast@Star.

propoli

«Είναι ένα ευγενικό παιδί, το οποίο χαρακτήρισα εγώ μοναδικό. Αυτά που ακούω, νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο, εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δε θέλω καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ ως μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της», συμπληρώνει η γνωστή ηθοποιός.

«Δε δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί του, γιατί είχα ένα τηλέφωνο παλιό, αλλά χάθηκε, οι ηθοποιοί χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό…

Το παιδί αυτό με έκανε και γέλαγα, με έκανε να περνάω καλά, ήταν ευγενέστατο, ήταν κύριος. Και λέω, Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά;  Για τον Γεωργούλη;

Δε μπορώ να το πιστέψω. Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι», δηλώνει σοκαρισμένη για τον Αλέξη Γεωργούλη η Μάγδα Τσαγγάνη.

Δείτε επίσης: Αλέξης Γεωργούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε το στέλεχος που έκανε απαράδεκτη ανάρτηση για την Ελένη Χρονοπούλου

Loading