Η Ιωάννα Σεβοπούλου ενθουσίασε το κοινό με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τον ελληνικό και διεθνή κινηματογράφο στη φιλανθρωπική συναυλία «Από τον Πλέσσα στον Αλμοδόβαρ, τα θρυλικά τραγούδια της μεγάλης οθόνης», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την αιγίδα του Τεκτονικού Ιδρύματος.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος «Οι Τέκτονες για το Παιδί», το οποίο από το 1928 προσφέρει στήριξη σε ιδρύματα και παιδιά που χρήζουν βοήθειας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεές ιατρικού εξοπλισμού σε παιδιατρικά νοσοκομεία, προσφορά χιλιάδων μονάδων αίματος, καθώς και υποστήριξη φορέων που ασχολούνται με παιδιά με αναπηρία και ογκολογικούς ασθενείς, προσφέροντας έτσι πολύτιμη αλληλεγγύη.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη και φίλοι του Τεκτονικού Ιδρύματος, οι οποίοι ενίσχυσαν το έργο του. Ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Γ. Μπινιάρης, τόνισε ότι «απέδειξαν ότι η φιλανθρωπία ενώνει όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ενώ αναδεικνύει τη διαχρονική φιλανθρωπική δράση του Ιδρύματος και των χιλιάδων φίλων του».
![]()

