Μαρτυρία – Αττική Οδός: Σκεφτόμουν ότι την επόμενη μέρα η Ελλάδα θα μετράει παγωμένους νεκρούς – Δείτε Βίντεο

Εγκλωβισμένη οδηγός στην Αττική Οδό περιγράφει τα όσα έζησε την ημέρα του σφοδρού χιονιά στην Αθήνα

Δριμύ κατηγορώ κατά παντός υπευθύνου εξαπολύει οδηγός που βρέθηκε αποκλεισμένη στην Αττική Οδό την ημέρα του σφοδρού χιονιά στην Αθήνα.

propoli

Η κα. Κοκουτσίδου μίλησε στην Politic για τον αποκλεισμό της στα χιόνια και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το πως βίωσε τον εγκλωβισμό της σε έναν από τους πιο σύγχρονους δρόμους της Αττικής, ποιες ήταν οι σκέψεις της όσο το κρύο γινόταν εντονότερο και η διαφυγή αδύνατη επιλογή αλλά και το πως θα κυνηγήσει νομικά την δικαίωσή της για όσα πέρασε εκείνη τη νύχτα.

«Σκεφτόμουν πως την επόμενη μέρα η Ελλάδα θα μετράει παγωμένους νεκρούς και ανάμεσα σε αυτούς θα είμαι κι εγώ» δήλωσε χαρακτηριστικά στα όσα περιέγραψε στην Politic, η κα Κατερίνα Κοκουτσίδου.

«Είχα σταματήσει να ελπίζω, ενώ παράλληλα έβλεπα την απουσία των τεχνικών της Αττικής Οδού και του κρατικού μηχανισμού στην διαχείριση της κακοκαιρίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην αποζημίωση των δύο χιλιάδων ευρώ, δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένη δεδομένης της συνολικής ταλαιπωρίας που υπέστη και θα κυνηγήσει το θέμα νομικά εναντίον της Αττικής Οδού και κατά παντός υπευθύνου.

Δείτε την συνέντευξή της εδώ:

Aliri

Δείτε επίσης: Ρωσία: Η σύγκληση του Σ.Α. από τις ΗΠΑ σημαίνει κάλεσμα πολέμου

Loading