Τι κατήγγειλε ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Λιότσιος
Πριν από λίγες μέρες ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Πολυκράτης εισηγήθηκε την παραπομπή σε δίκη 27 ατόμων που εμπλέκονται με την πυρκαγιά στο Μάτι η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 102 άνθρωποι. Η εισαγγελική έρευνα που αφορούσε συγκάλυψη ευθυνών πλέον έχει ολοκληρωθεί.
Ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Λιότσιος υπέβαλλε μήνυση οποία επέφερε προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Νίκο Αντωναράκο. Ο Νίκος Αντωναράκος έχει ασκήσει ποινική δίωξη εις βάρος του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλου για παράβαση καθήκοντος και απόπειρα παράνομης βίας (πλημμελήματα) και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο για το ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.
Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ο κ. Λιότσιος κατήγγειλε ότι υπήρξαν προς αυτόν πιέσεις έτσι ώστε να καλύψει όσους έχουν την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν προ τριετίας τον Ιούλιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος πραγματογνώμονας προσκόμισε στις εισαγγελικές αρχές και την ηχογραφημένη συνομιλία του με τον κ. Ματθαιόπουλο.
Δείτε επίσης: Ανατροπή στην Νορβηγία: Με αιχμηρό όπλο και όχι τόξο δολοφόνησε τα πέντε του θύματα ο μακελάρης Έσπεν Μπρότεν
- Μια 28χρονη blogger ταξιδιών σκοτώθηκε από σφαίρα ενώ αναφερόταν στις προτεραιότητες της ζωής της
- Βορίζια: Μήνυμα από ηλικιωμένη για τις βεντέτες και την ανάγκη ερμηνείας των παιδιών
- Σι Τζινπίνγκ: Viral αστείο για την κινεζική κατασκοπεία κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του
- ΗΠΑ: Χάρτης αποκαλύπτει την τοποθεσία της πρώτης δοκιμής πυρηνικού πυραύλου μετά την εντολή Τραμπ
- Beatles: Οι γυναίκες που διαμόρφωσαν και αποδόμησαν τον μύθο τους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
