Πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ελάχιστες νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά κατά τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν αύριο
Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από 7 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 22 βαθμούς), 11 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 13 έως 24 βαθμούς και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο έως τους 28 βαθμούς), 12 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη έως τους 27 βαθμούς), 10 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 2-3 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις επίσης ασθενείς έως 3 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις το απόγευμα αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς, έως 3 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις το απόγευμα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.
- ΗΠΑ: Αυξάνονται οι καθυστερήσεις στα αεροδρόμια λόγω shutdown
- Σουδάν: Συνελήφθησαν παραστρατιωτικοί από τις Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης για βιαιοπραγίες κατά αμάχων – Οι φόβοι για κλιμάκωση των συγκρούσεων στο Κορντοφάν
- Η Κιμ Κατράλ αποκηρύσσει τη Σαμάνθα Τζόουνς: Δεν ήμουν ποτέ αυτή
- Volkswagen: Σημαντική επίτευξη παραγωγής τριάντα εκατομμυρίων οχημάτων στην Κίνα
- Χειρουργείο ή όχι; Το κρίσιμο δίλημμα για τον Γιαμάλ
 
 
						 
  
