Οι δράστες προθυμοποιήθηκαν να την βοηθήσουν να σηκωθεί, αλλά ένας περαστικός που είδε το σκηνικό αντιλήφθηκε κατάλαβε ότι πήγαιναν να κλέψουν την τσάντα της και έβαλε τις φωνές
Δεν έχουν ταβάνι τα κρούσματα κλοπών από Ρομά, ακόμη σε και κεντρικά σημεία του Μεσολογγίου, όπου εφηύραν ένα νέο τρόπο για να ξαφρίσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα που περπατούσε ανυποψίαστη, πέφτοντας πάνω της με ένα ποδήλατο για να την ρίξουν στο έδαφος.
Οι δράστες προθυμοποιήθηκαν να την βοηθήσουν να σηκωθεί, αλλά ένας περαστικός που είδε το δήθεν ατύχημα, κατάλαβε ότι προσπαθούσαν να κλέψουν την τσάντα της και έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν το θύμα τους και να διαφύγουν τρέχοντας!
Η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των Ρομά δεν έφεραν αποτέλεσμα.
Υποδέχτηκε την αλλαγή του χρόνου με ένα κλεμμένο δίκυκλο
Πρωτοχρονιά στα κρατητήρια έκανε ένας 30χρονος Έλληνας ο οποίος, λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, βούτηξε το μοτοποδήλατο ενός αλλοδαπού στο Λουτράκι! Για κακή του τύχη, εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ το κλεμμένο δίκυκλο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.
Δείτε επίσης: Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης του θρίλερ στο Γαλάτσι – Κρατούσε όμηρο την πρώην φίλη του
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
![]()

