Μεσολόγγι: Έτσι εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη – Η μητέρα του ούρλιαξε «το παιδί μου»

Στο νερό και σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος αγνοούνταν από τις 4 Ιανουαρίου.

Η σορός του βρέθηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου στην Ευαγγελίστρια και σύμφωνα με πληροφορίες την εντόπισε εθελοντής με τον σκύλο του.

propoli

Η σορός είναι μπρούμυτα, έχει εμφανή ίχνη σήψης και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή στο βάλτο.

Στο σημείο μετέβη ο ιατροδικαστής Πατρών ο οποίος πραγματοποίησε την αυτοψία του χώρου.

Στις έρευνες συνέβαλλε και ειδική ομάδα με τρεις σκύλους οι οποίοι εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Όλα αυτά ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης, βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου, απολογείται στον ανακριτή από τις 12:00 της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου.

Ο κρεοπώλης δεν έχει πείσει κανέναν αφού από την αρχή πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις αλλά δεν έχει ομολογήσει μέχρι τώρα ότι αυτός σκότωσε τον Μπάμπη.

Η μητέρα του όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε φώναξε «το παιδί μου». Να αναφερθεί πως οι Αρχές είχαν εστιάσει την προσοχή τους στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Συγγενείς και φίλοι του 31χρονου φώναζαν στα δικαστήρια «πού είναι ο Μπάμπης;»

Loading