Λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος»
Κλειστοί θα παραμείνουν προληπτικά όλοι οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΑμεΑ) και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022, στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου και Ανατολικού Τομέα Αττικής, καθώς και στον Δήμο Φυλής της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Εκτός των ανωτέρω, όπου η τοπική αυτοδιοίκηση ανακοινώνει για τους ανωτέρω λόγους την αναστολή λειτουργίας δομών προσχολικής αγωγής ή και μονάδων πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η ίδια απόφαση καταλαμβάνει και την αναστολή των δομών που προσδιορίζει η παρούσα απόφαση, ακόμα και αν δεν ορίζεται σαφώς στην ανακοίνωση.
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε: «Αναστέλλουμε για αύριο τη λειτουργία των βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, καθώς και των ΚΔΗΔ, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ, με σκοπό να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια κάθε ωφελούμενου και εργαζόμενου από την επικείμενη κακοκαιρία. Προστατεύουμε και φροντίζουμε όλους τους συμπολίτες μας, ειδικά όλους όσοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».
- Καφές με θέα: Ροντινέι και Τσικίνιο συνάντησαν τον Βεζένκοφ
- Β΄ παγκόσμιος πόλεμος: Οι επιζώντες μοιράζονται τις ιστορίες τους
- Μέτρα κατά της ακρίβειας: Η Έλενα Κουντουρά καλεί την Κομισιόν σε άμεσες ενέργειες
- Τέμπη: Έκθεση αναδεικνύει άλλες αιτίες για την πυρόσφαιρα, προγραμματισμένη συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο
- 21η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Έκδοση τόμου αφιερωμένου στο φιλελληνικό και ποιητικό έργο του Λόρδου Βύρωνα για τα 200 χρόνια από τον θάνατό του