Σε λαϊκό προσκύνημα τίθεται η σορός του μεγάλου συνθέτη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, με τον κόσμο να μπορεί από σήμερα στις 15:00 μέχρι τις 19:00 να τον χαιρετίσουν.
Το λαϊκό προσκύνημα θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 16:00.
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, θα ακολουθήσει στις 15:00 το απόγευμα η τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη.
Στην συνέχεα η σορός του μεγάλου συνθέτη, θα μεταφερθεί στο χωριό του, στον Γαλατά Χανίων, όπου την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και σε ώρα που θα προσδιοριστεί θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.
Η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο του χωριού, όπως και ήταν η τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη.
Δείτε επίσης: Εντυπωσιάζουν τα Rafale πάνω από την Ακρόπολη – Σχημάτισαν την ελληνική σημαία στον αττικό ουρανό (pics & vids)
- Στα Νέα της Τρίτης: Έξι κρίσιμα στοιχεία για την εγκυρότητα των διαθηκών
- Ιταλία: Σοκ από την αυτοκτονία 14χρονου λόγω εκφοβισμού
- Άκρως ζωδιακό: Οι κανόνες και οι αποφυγές στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 16.09.2025]
- Αμόρ: Έφυγε από τη ζωή ο σκύλος-σύμβολο της τραγωδίας στο Μάτι
- Το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζεται για τη μάχη: Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να συγκαλύψει το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr