Μήνυμα Ζέττας Μακρή προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Eξετάσεων – Είστε η ελπίδα, είστε το μέλλον και θα γίνετε αυτό που εσείς ονειρεύεστε

«Ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε την προσπάθειά σας και να κάνετε το επόμενο βήμα προς τους στόχους σας. Σας αξίζει κάθε επιτυχία». Αυτό τόνισε στο μήνυμα προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Eξετάσεων η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ζέττα Μακρή.

propoli

 

Οι ευχές μας και η σκέψη όλων είναι με τα παιδιά μας που διαγωνίζονται, ανέφερε η υφυπουργός και πρόσθεσε: Οι εκπαιδευτικοί σας, οι οικογένειές σας, οι φίλοι σας, όλοι εμείς πιστεύουμε σε εσάς και είμαστε υπερήφανοι για τα έργα σας! Είστε η ελπίδα, είστε το μέλλον και θα γίνετε αυτό που εσείς ονειρεύεστε!

 

Όπως ανέφερε η κα. Μακρή, τα ελληνικά Πανεπιστήμια είναι έτοιμα να καλωσορίσουν τους υποψηφίους στο «καταξιωμένο και πολλά υποσχόμενο ακαδημαϊκό περιβάλλον τους» και η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση είναι «μια αναγνωρισμένη ανταγωνιστική επιλογή στα χέρια σας».

 

«Στα χέρια σας είναι όλη η δύναμη που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις πανελλαδικές εξετάσεις», επεσήμανε.

 

Τέλος, η υφυπουργός έκανε ξεχωριστή αναφορά στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι «αναδεικνύουν τις δυνατότητες του εκπαιδευτικού συστήματος και του σύγχρονου ελληνικού σχολείου, στηρίζουν τους μαθητές και αναλαμβάνουν την πολύπλευρη καλλιέργεια και μόρφωσή τους».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading