Η μητέρα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς, Αλέκα Ψαράκου μιλάει για τη δολοφονία της κόρης της στη Φολέγανδρο και τις γυναικοκτονίες.
Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς που το καλοκαίρι δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον σύντροφο της. Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» θα αναφερθεί στη δολοφονία της κόρη της, λέγοντας πως πάντα ανησυχούσε τα παιδιά της να γυρίζουν όλα πίσω στο σπίτι όταν έβγαιναν αλλά ποτέ δεν μπορούσε να σκεφτεί αυτό που θα συμβεί.
«Στους γιους μου λέω να σέβονται τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους και να προστατεύουν τους αδύναμους» σημειώνει, ενώ παράλληλα ζήτησε από τις γυναίκες που γέννησαν δολοφόνους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και πως τα αγόρια τους στέρησαν τη ζωή σε κάποια γυναίκα.
Δείτε επίσης: Ένταση μεταξύ Σταμάτη Γαρδέλη και Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι»
- Η Lady Gaga ετοιμάζει νέο τραγούδι για τη δεύτερη σεζόν του ‘Wednesday’ με τη σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον
- Ρουί Βιτόρια: Χρειάζεται συγκέντρωση, ανταγωνιστικότητα και αποτελεσματικότητα
- Συναγερμός για τις πυρκαγιές: Η προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους και υψηλές θερμοκρασίες
- Άμπερ Χερντ: Νέα αρχή με καριέρα στο σανίδι ως Καλάμιτι Τζέιν
- Υποψήφιοι για τη «Χρυσή Μπάλα» και τα βραβεία «Γιασίν» και «Kopa» στις γυναίκες