Μητέρα καταγγέλλει ότι beach bar της Χαλκιδικής της απαγόρευσε να ταΐσει το μωρό της με δικό της φαγητό

«Απαγορεύεται να κάτσεις ελεύθερα στην παραλία, πράγμα ήδη παράνομο» αναφέρει μεταξύ άλλων η γυναίκα που έκανε την καταγγελία.

Aνάρτηση – καταγγελία έκανε μία γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών, για απαράδεκτη συμπεριφορά των εργαζομένων σε ένα beach bar στο Λαγονήσι Χαλκιδικής έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες .
Η μητέρα κατήγγειλε ότι αφού η οικογένειά της πλήρωσε κανονικά τις ξαπλώστρες και παρήγγειλε από το beach bar, έβγαλε φαγητό από το ψυγειάκι για να ταϊσει το μικρό παιδί της, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των εργαζομένων του καταστήματος, οι οποίοι της το απαγόρευσαν.

propoli

«Φαγητό εδώ μπαγιάτικο και ελεεινό. Βγάζουμε από το ψυγειάκι μας να ταΐσουμε το παιδάκι μας, φαγητό που έχουμε φέρει ειδικά για αυτήν και έρχονται και μας κάνουν φασαρία λέγοντάς μας το ανήκουστο να πάμε στο αμάξι να την ταΐσουμε, γιατί απαγορεύεται!!!Αφού στο μεταξύ έχουμε πληρώσει, έχουμε παραγγείλει μπαγιάτικα πράγματα από αυτούς με εξωφρενικές τιμές!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η καταγγελία

«Ένα ολόκληρο beach bar έχει καταλάβει και οικειοποιηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ την παραλία με πινακίδες παντού όπου σου απαγορεύουν να περάσεις αν δεν κάτσεις στο beach bar και στις ξαπλώστρες τους.
Με 2 μωρά και να γίνεται χαμός παντού, έχοντας ξεχάσει την δική μας ομπρελίτσα, αναγκαζόμαστε να κάτσουμε. Ξαπλώστρες 10 ευρώ το άτομο.
Φαγητό εδώ μπαγιάτικο και ελεεινό. Βγάζουμε από το ψυγειάκι μας να ταΐσουμε το παιδάκι μας, φαγητό που έχουμε φέρει ειδικά για αυτήν και έρχονται και μας κάνουν φασαρία λέγοντάς μας το ανήκουστο να πάμε στο αμάξι να την ταΐσουμε, γιατί απαγορεύεται!!!Αφού στο μεταξύ έχουμε πληρώσει, έχουμε παραγγείλει μπαγιάτικα πράγματα από αυτούς με εξωφρενικές τιμές!
Τί ρατσισμός απέναντι και στις οικογένειες!!
Δηλαδή απαγορεύεται να κάτσεις ελεύθερα στην παραλία, πράγμα ήδη παράνομο, απαγορεύεται και να φέρεις το οτιδήποτε για να φάει το παιδί σου.
Πρέπει να δώσεις λεφτά για τα μπαγιάτικα burgers τους.
Μας προκάλεσαν να καλέσουμε την τουριστική αστυνομία γιατί είναι αυτοί οι σωστοί και μας είπαν πως μας έκαναν και χάρη που μας άφησαν με το ψυγειάκι να μπούμε.
Ξαναλέω,αφού ήδη τους είχαμε χρυσοπληρώσει.
Τραγικό. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε κανένα μέρος.
Κοινοποιήστε ελεύθερα.
Αν θέλουμε κάτι να αλλάξει ας αρχίσουμε να μιλάμε και να καταγγέλλουμε τα αίσχη που βλέπουμε…
Πολύ κριμα για αυτό το κατά τα άλλα πανέμορφο μέρος που το ρημάξανε
».

Δείτε επίσης: Μορφάτι Θεσπρωτίας: Σύλληψη 57χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Loading