Νέες αποκαλύψεις ακολουθούν την εισαγγελική εντολή που δόθηκε προκειμένου να διερευνηθούν παλαιότερες εισαγωγές της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.
Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για τα τρία κοριτσάκια από την Πάτρα, έπειτα και από την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Πιο συγκεκριμένα, ιατρικές πηγές από το Καραμανδάνειο επιβεβαίωσαν ότι είχαν γίνει δύο ακόμα εισαγωγές της 9χρονης.
Η πρώτη εισαγωγή της Τζωρτζίνας φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αlpha έγινε το 2014 για αναφερόμενες υπό διερεύνηση εκχυμώσεις (μελανίες).
Η δεύτερη αφορούσε φαρμακευτική δηλητηρίαση. Πρόκειται για την περίπτωση, στην οποία οι γονείς έχουν αναφέρει πως νόμιζαν ότι η Τζωρτζίνα είχε φάει γόπα από τσιγάρο και για αυτόν τον λόγο την είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ της είχε γίνει και πλύση στομάχου.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη εισαγωγή έγινε στις 13/1/2014 και η δεύτερη εισαγωγή έγινε στις 21/5/2015, με την πρώτη ημερομηνία να συμπίπτει με την καταγγελία που είχε γίνει για κακοποίηση του παιδιού στο «Χαμόγελο του Παιδιου».
Δείτε επίσης: Νικος Ανδρουλάκης: Τα 751 ευρώ είναι ένα πρώτο βήμα για την τόνωση του εισοδήματος των εργαζομένων
- Η Ρωσία σε κίνδυνο να μείνει χωρίς αεροπλάνα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών και μηχανικών
- Μαρκογιαννάκη: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει σοβαρές πιέσεις λόγω της Σεμερτζίδου
- Στην Ατλέτικο ο Ρασπαντόρι: Κοντά σε συμφωνία με τη Νάπολι
- Πάτρα: Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Ριόλο Αχαΐας, οριοθετημένη και χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Φίχτι Αργολίδας
- Δεκαχίλια διορισμοί εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2025-2026